Zgodnie z ogólnym rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. (RODO) informujemy, że TVO Sp. z o.o. z siedzibą w Gdyni jest administratorem Pana/Pani danych osobowych. Przetwarzanie Pana/Pani danych osobowych następuje w sposób zgodny z prawem, gwarantujący ich należyte bezpieczeństwo. W ramach strony internetowej używana jest technologia plików „cookies”, która w szczególności jest wykorzystywana w celu analizowania ruchu na stronie, a także do personalizowania treści, które mogą być do Pana/Pani kierowane. Jeśli Pan/Pani nie wyraża na to zgody, można wyłączyć obsługę cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej. Nie zmieniając ustawień, akceptują Państwo zapisywanie plików „cookies” przez przeglądarkę. Więcej informacji na ten temat w: Polityce prywatności i Polityce plików cookies.
Kategorie

Jak usmażyć rybę?

2 Komentarze
5.0
Opublikowano: Porady

Zostaw komentarz

Zaloguj się aby dodać komentarz

Komentarze

  • Już nie popełnię tych samych błędów
    Przez:Adam Samoncki Dnia 20-08-2019
    Ocena:
    5.0

    W poście wszystko świetnie wytłumaczone, rybka smakuje jak z nad morza! Nie wiedziałem ze dotychczas robiłem tyle błędow lub po prostu bylem nieświadomy jak właściwie przyrządzic dobrą rybę. Ostatnio świetna okazja, kolacja rodzinna, razem z żoną prześledziliśmy wszystkie porady i przygotowalismy dla gości pysznego karpia. Było trochę przygód przy jego obrabianiu, ale w końcu wszystko świetnie sie udało. Karp był przepyszny, tak jak jest napisane- soczysty i aromatyczny. Nutka cytrynki sprawiła ze wszyscy zachwycali się nim niczym podczas Bożego Narodzenia, atmosfera również była świetna. Zamierzam jeszcze spróbowac z łososiem i dorszem. myśle ze przy odrobinie doświadczenia ryba stanie się stalym składnikiem naszego jadlospisu, takze na wszelkich imprezach rodzinnych, wszystkim dobrze sie kojarzy a gdy jeszcze dobrze smakuje to świetny posiłek, zapamiętany na zawsze przez gości- gwarantowany!

  • Zawsze miałam trudności z przyrządzeniem dobrej, smażonej ryby...
    Przez:Kamila Wos Dnia 13-08-2019
    Ocena:
    5.0

    Nie potrafiłam odpowiednio jej przygotować i w rezultacie smak nie był zbyt dobry. Post bardzo pomocny, dzięki niemu rybka stała się stałym składnikiem obiadów w moim domu. Mąż zdecydowanie przepada, mówi że jej smak przypomina mu o wakacjach nad naszym ukochanym Bałtykiem. Bardzo podobały mi się porady dotyczące dorsza, jest to moja ulubiona ryba, którą w dzieciństwie świetnie przyrządzała moja babcia, teraz ja uczę się to robić równie dobrze! Dzięki poradom nie mam problemów z panierowaniem, smażeniem oraz pilnowaniem tego, by ryba się nie rozpadła i wyglądała na talerzu jak małe dzieło sztuki, co zachęca do jedzenia także moje dzieciaki, które kiedyś tak broniły się przed rybą (być może z powodu mojego nieudolnego przygotowywania jej). Warto wprowadzić ją do jadłospisu i nie bać się eksperymentów oraz nowych doświadczeń w kuchni!