Najbardziej przydatne naczynia kuchenne. Część 2: Szybkowar
Brak zbilansowanej diety, odpowiadającej potrzebom Twojego organizmu, tłumaczysz sobie brakiem czasu, talentu kulinarnego albo pośpiechem? To odpowiedni czas, by uzupełnić wyposażenie Twojej kuchni. Sprawdź, jakie są najnowsze trendy i zdecyduj się na szybkowar. Szybko przekonasz się, że gotowanie nigdy wcześniej nie było tak proste!
Skomplikowane urządzenie czy tradycyjny garnek?
Zastanawiasz się, czy w Twojej kuchni jest odpowiednio dużo miejsca na szybkowar? Jeśli wcześniej nie miałaś z nim do czynienia, możesz nie wiedzieć, czego się spodziewać, jednak jesteśmy przekonani, że zmieści się na jednej z półek. Czym jest szybkowar i dlaczego warto przeznaczyć na niego miejsce? Szybkowar to doskonała propozycja dla tych, którzy szukają innowacyjnych rozwiązań dla swojej kuchni. Niewielkie urządzenie, kształtem przypominające tradycyjny garnek, pozwoli Ci przygotować pełnowartościowe dania w krótkim czasie. W czym tkwi tajemnica jego działania?
Tajemnica szybkiego gotowania
Szybkowar, mimo że do złudzenia przypomina tradycyjny garnek, zdecydowanie różni się sposobem przygotowywania w nim potraw. Wykonany z wysokiej klasy aluminium lub stali nierdzewnej, został wyposażony w pokrywę, która pozwoli Ci szczelnie zamknąć bazujące na sile ciśnienia urządzenie. Zatrzymane wewnątrz gorące powietrze powoduje wzrost ciśnienia, a powstała para wpływa na czas i jakość przygotowywanych potraw. Codzienne gotowanie stanie się szybkie i energooszczędne! Jakie są zalety szybkowaru?
Zalety szybkowaru
Niepozorne i niezwykle funkcjonalne urządzenie to nie tylko oszczędność miejsca, czasu, wody i energii! Szybkowar pozwoli Ci w prosty sposób przygotować kilka produktów w tym samym czasie, jednocześnie zachowując ich wartości odżywcze i nadając im doskonały smak. Aromat potraw pozostaje wewnątrz innowacyjnego garnka, dzięki czemu nie musisz korzystać z okapu! Szybkowar to doskonała propozycja dla tych, którzy cenią sobie estetyczny wygląd potraw, lubią układać na talerzach dzieła sztuki i dążą do perfekcji – warzywa gotowane w ten sposób nie rozpadają się, zachowują kształt i intensywny kolor i nie mieszają się ze sobą.
Główne zalety Szybkowara
- Skraca czas przygotowania potrawy
- Oszczędność energii elektrycznej
- Oszczędność wody pitnej
- Zmniejsza roznoszenie zapachów po kuchni
- Nadaje się do gotowa różnych dań
- Łatwe do umycia
- Wysoka jakość tworzywa z którego jest wykonany
Zastanawiasz się, czy możesz korzystać z szybkowaru, jeśli nie potrafisz gotować, a każda podjęta próba kończy się niepowodzeniem? Spróbuj raz jeszcze! Nowoczesny garnek został zaprojektowany w taki sposób, by umożliwić Ci gotowanie bez przypalania! Prosty w obsłudze, charakteryzujący się nowoczesnym designem, innowacyjny i dający doskonałe rezultaty. Szybkowar sprawdzi się w każdej, modnej kuchni!
Zostaw komentarz
Zaloguj się aby dodać komentarz