Mieszamy masło z czosnkiem i pietruszką, i tak urozmaiconym tłuszczykiem smarujemy plastry cukinii z każdej strony, przy czym jedną ze stron posypujemy dodatkowo parmezanem.
Quiche to zalany masą jajeczno-śmietanową placek, którym podbijesz serca domowników.
Szanujemy Twoją prywatność i dlatego informujemy, że wykorzystujemy na naszych stronach technologie takie jak pliki cookies, w celach świadczenia usług, reklamy i prowadzenia statystyk. Tym samym przetwarzamy dane osobowe: adresy IP oraz identyfikatory plików cookies, m.in. w celu personalizowania reklam, co stanowi prawnie uzasadniony interes administratora danych. Korzystanie ze strony bez zmian ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że wyrażasz zgodę na umieszczanie plików w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że w dowolnym momencie możesz wycofać zgodę, zmieniając te ustawienia w swojej przeglądarce. Więcej informacji o tym, jak zmienić ustawienia przeglądarki dot. plików cookies, jak również o: ważności i ewentualnych odbiorcach plików cookies, administratorze danych, celach przetwarzania danych i przysługujących Ci prawach znajdziesz w Polityce prywatności i Polityce plików cookies TVO sp. z o.o.
Zaloguj się aby dodać komentarz